خصوص بازاریابی های آنلاین و حضوری نقش زیادی دارد.

 

کسانی که به دنبال کسب موفقیت در بازاریابی هستند باید مهارت های فن بیان خویش را تقویت کنند. به کمک مطالعه و تجربه می توانید به طور حرفه ای مهارت های فن بیان در بازاریابی را کسب کنید و  یا آن ها را بهبود ببخشید..


1-اهمیت فن بیان در بازاریابی

توانایی فن بیان و صحبت کردن با مخاطبان برای موفقیت بسیار ضروری است و البته خوب صحبت کردن می‌تواند احترام و توجه دیگران را به دنبال خود داشته باشد. با توجه به این توصیفات به این نتیجه می‌رسیم که ارزشمندترین دارایی انسان ذهنش می‌باشد. یکی از گرانبهاترین مهارت‌ها، توانایی در خوب فکر کردن و بیان واضح پیام است؛ این مهارت بیش از هر مهارت دیگری به پیشرفت هر فرد کمک زیادی می‌کند.

البته باید به این مورد توجه کنید که برای خوب صحبت کردن و فن بیان باید اعتماد بنفس خود را افزایش دهید. قطعا خوب صحبت کردن و فن بیان در جمع در تمام مراحل زندگی به شما کمک خواهد کرد اما تنها اعتماد بنفس کافی نیست و دلایل مهمتری برای یادگیری فن بیان وخوب صحبت کردن با مخاطبان وجود دارد. هر چه بهتر و ترغیب کننده‌تر صحبت کنید خودتان را بیشتر از هر وقتی دوست خواهید داشت زمانی که یاد می‌گیرید به نحوی تاثیر گذارتر از قبل صحبت کنید، تصور ذهنیتان از خودتان بالا می‌رود پس هر چه تصور ذهنیتان مثبت‌تر باشد عملکردتان خیلی بهتر خواهد شد.

اگر بتوانید یک حسّ فوق العاده در مشتریان خود ایجاد کنید، حتی در شرایط بد اقتصادی هم می‌توانید از رقیب های خودتان جلو بزنید.

 عامل مشترک در تمام کسب و کارها در رضایت مندی مشتری، ارتباط مناسب با مشتریان است.

 اگر به هر طریقی با مشتریان خود ارتباط دارید، بدون شک مهارت‌های ارتباطی و فن بیان در ارتباط با مشتری می‌تواند تغییری شگرف در کسب و کار شما ایجاد کند.


2- صدای واضح در فن بیان

بسیاری از فروشنده ها در موقع صحبت با مشتری بگونه ای حرف می زنند که مشتری متوجه صحبت آنها نمی شود.مشکلات عمده ای که دیده می شود شامل سرعت زیاد صحبت، لهجه داشتن، جویده حویده شدن برخی از حروف و کلمات است.

  • بهترین گزینه برای حل این مشکل ضبط صدا و گوش دادن به صحبت های خودتان و حذف مواردی که مشکل داشته اید.
  • راه حل بعدی تمرین شمعک است، برای اینکار باید وسیله ای به ارتفاع حدود 1.5 تا 2 سانت (مانند هسته خرما) را بین دندانهای جلو بگذارید و بلند بلند متنی را بخوانید، این کار کمک می کند دهان شما بیشتر باز و بسته بشود و به ادای کامل کلمات عادت کنید و به مرو صدای شما صدای واضح و بهتری می شود.

البته این تمرین ها نیازمند تکرار و ممارست برای فن بیان قوی است.


  3-سرعت کلام در فن بیان


برخی افراد خیلی آرام صحبت می کنند و برخی خیلی تند.
در فروشندگی نحوه و سرعت صحبت ما بستگی به سرعت صحبت مشتری دارد یعنی اگر مشتری سریع حرف می زند ما هم سریع صحبت می کنیم و اگر کند حرفه می زند ماهم با آرامش و اهسته صحبت می کنیم.

با توجه به سرعت بیاان مشتری بااو صحبت کنید

 


رعایت کردن این نکته می تواند منجر به ایجاد اعتماد بین فروشنده و مشتری شود.

مقالات مرتبط : مبهوت کردن افراد | فن بیان | چگونه فن بیان قوی داشته باشیم؛ 7 راه علمی برای جلب توجه دیگران


3-برای فن بیان قوی ،با اعتماد به‌ نفس صحبت کنید

اِاِ…، سلام به همگی…، اسم من، اِاِ…، امینه.
متأسفانه باید بگویم کسی به ادامه ی این سخنرانی گوش نمی کند. این مثال نشان می دهد که چگونه نداشتن اعتماد به‌ نفس به فن بیان همه‌چیز لطمه می‌زند، مخصوصا به صدای‌تان.احساس کنید حرفی که می‌زنید، متعلق به خودتان است. با تمام اعتماد به‌ نفسی که در دنیا وجود دارد، صحبت کنید. فرض کنید می خواهید با کاراته‌بازی، تعدادی بلوک محکم را بشکنید. اندکی تردید باعث می‌شود به جای بلوک ها دست‌های شما بشکنند.


مقالات مرتبط : مبهوت کردن افراد | فن بیان | فن بیان قوی | با اعتماد به نفس بالا صحبت کردن | صحبت کردن صحیح | میقاعد کردن افراد


4-در فن بیان مراقب زیر و بَم صدای‌تان باشید

 کند ارتباطات بهتری برقرار کنید. می توانید بهترین اوج صدای‌تان را با گفتن «آ-ها» پیدا کنید (همان عبارتی که به جای «بله» در جواب یک دوست می گویید). شوارتز اعتقاد دارد که اوج صدای تان در هنگام صحبت کردن باید با «آ» همخوانی داشته باشد.


5- در مورد یادگیری درباره فن بیان و سخنرانی دونکته  مهم وجود دارد:

با تصحیح اشتباهاتی که ایجاد می کنید، شروع کنید. برای من، اصلاح فقط دو مورد از این اشتباهات، باعث بهبود 80٪ مهارت های مکالمه و فن بیان من شد. اما زمانی که چند بار تمرینات را انجام می دهید و تمرکز خود را روی رفع این اشتباه ها می گذارید، بهبود را خواهید دید.



6-سرتان را بالا بگیرید تا فن بیان شما قوی شود

تمرین کنید وقتی با مشتریان حرف می زنید ارتباط چشمی تان را حفظ کنید. نگاه به این طرف و آن طرف نشان دهنده این است که یا اعتماد به نفس بالایی در فن بیان ندارید یا اینکه دارید دروغ می گویید!


مهارت های غیر کلامی

در کنار مهارت های کلامی و فن بیان , مهارت های غیر کلامی مانند زبان بدن می تواند به بازاریابی کمک کند.

 

طرز ایستادن صحیح


تماس چشمی و زبان بدن می تواند پیام های مهم را به مخاطبین به طور موثرتری منتقل کند. گوش دادن به حرف های مشتری به اندازه مهارت فن بیان اهمیت دارد
حواس‌تان به وضع نشستن یا ایستادن تان باشد
دِوُر اعتقاد دارد طرز نشستن یا ایستادن هم می تواند سخنرانی شما را تحت‌تأثیر قرار بدهد. صاف ایستادن یا نشستن به شما اجازه می دهد به خوبی نفس بکشید و صدای‌تان قدرت نفوذ بیشتری داشته باشد. کمی تکان دادن سر هم می تواند مفید باشد. اگر چانه تان را بالا ببرید و سرتان را کمی کج کنید، می توانید طنینِ صدای تان را کم کنید و در نتیجه صدای تان شفاف تر به گوش برسد. او می گوید: «اگر شانه های تان به هم نزدیک باشد و به سمت سرتان قوز داشته باشد، بخش بزرگی از قدرت بالقوه ی صدای خود را از دست می دهید.»


 7-برای سخنرانی و فن بیان تمرین کنید

برای تقویت قدرت و فن بیان باید تمرین کنید. بااینکه دیگران بارها و بارها اهمیت تمرین کردن را برای نتیجه دادن کارها توضیح داده‌اند، ما هم در مورد آن صحبت می‌کنیم. بهترین هنرمندان دوبله می‌توانند هزاران کلمه را بدون ارتکاب اشتباه بیان کنند، اما برای به‌دست آوردن این مهارت، سال‌ها زمان لازم است. تمرین باعث از بین بردن نواقص می‌شود و صداپیشه‌ها از این راه به موفقیت می‌رسند.
خیلی زود روی غلتک می‌افتید و خواندن و گفتارتان به‌هم‌پیوسته و بدون اشتباه می‌شود. به‌این‌ترتیب در وقتتان صرفه‌جویی، در کارتان پیشرفت و از مهارتتان سود کسب می‌کنید و قدرت فن بیان ونفوذ کلامتان را بالا می‌برید.

 

مشاهده لینک pdf مقاله:مهارتهای ارتباطی وفن بیان در بازاریابی

مطالب مرتبط